Månedens præstationer

december 2019

Beutiful Kiss imponerede på Lunden

 

Beautiful Kiss startede den 29. december på Lunden i Finalen i Vintergækken – Hoppeløbsserie, hvor hun leverede en overbevisende præstation for Flemming Jensen.

Bautiful Kiss blev taget roligt fra start i inderbanen nede i feltet og blev skiftet til femte par udvendig midtvejs i løbet. Gik med i angreb på sidste langside og fortsatte i eget angreb via fjerde spor i sidste sving. Leverede en forrygende afslutning og vandt ganske enkelt i 16,2a/2040 meter, efter en flot præstation. 

Beautiful Kiss ejes af Stald Fætter BR, som fik 37.500 kr. for sejren.

november 2019

Confusion Tårs overbevisende på Jägersro

 

Confusion Tårs sikrede sig endnu en sejr, da den vandt på Jägersro den 28. november i ny rekord for Flemming Jensen.

Confusion Tårs forbedrede sig i sporene i første sving og kom frem i ryg på den førende efter 600 meters kørsel. Angreb i sidste sving og koblede grebet midt på opløbet. Trak fra til en meget sikker sejr i 14,3a/1640 meter, efter en overbevisende præstation og i ny rekord.

Confusion Tårs ejes af Stald Tårs, som fik 30.000 SEK for sejren.

 

oktober 2019

Dobbeltnominering i oktober

 

Billi Time og Slide So Easy imponerede på hver sin måde i oktober. Finalesejr og femte i træk til Billi Time og VM-andenplads til Slide So Easy i USA.

Billi Time er gået fra sejr til sejr efter trænerskiftet til Flemming Jensen. Den 13. oktober blev det til sejr i Liga 5 Finalen og samtidig var det femte sejr i træk.

Flemming Jensen fik svaret indersporet fra start med Billi Time, men slap ud af første sving efter hårdt pres. Blev skiftet til andet spor på første langside og kørte sig til spids efter 700 meters kørsel. Afviklede den første kilometer efter 13,7 og havde siden alt under kontrol. Trak i opløbet fra til en overlegen sejr i 13,5a/1900 meter, efter endnu en flot og stærk præstation. 

Billi Time ejes af Stald Saltum, som fik 40.000 kr. for sejren.

slidesoeasy_121019_usa.jpg

Slide So Easy imponerende ved at besætte en flot andenplads i endnu en gang ved Yonkers International Trot/VM i USA den 12. oktober.

Slide So Easy blev kørt af Åke Svanstedt og fra spor 1 kom fik parret et perfekt løb i ryg på den førende. Blev skiftet til andet spor i sidste sving og angreb i opløbet, hvor han afsluttede stærkt som anden i 12,0a/2011 meter, efter en fantastisk præstation.

Slide So Easy ejes af Team Clemmensen & Christensen I/S, som fik 1.653.878 kr.

 

 

  •  
  • 1 af 4
  • >