Månedens præstationer

december 2018

Come On Hugo vandt sin debut mod den danske elite

 

Come On Hugo gjorde sin første start mod den danske elite den 14. december i Billund, hvor den for Flemming Jensen vandt en imponerende sejr i Finalen 2018 - V75-Next.

Come On Hugo blev taget roligt fra start og fik et afventende løb i tredje par udvendig. Angreb i sporene med 650 meter igen og leverede en forrygende afslutning. Koblede grebet og vandt ganske enkelt i 13,4a/1900 meter, efter en meget flot præstation og i ny rekord.

Come On Hugo ejes af ABH Consult ApS, som fik 15.000 kr. for sejren.

november 2018

Overbevisende Liga 3-sejr til Andre Ward

 

Andre Ward har leveret en række meget flot præstationer i Liga 3 og en af dem var i Odense den 16. november.

Andre Ward og Flemming Jensen forbedrede sig frem som første hest i andet spor i første sving. Sad i den position frem til sidste sving, hvor den førende blev sat under pres. Koblede grebet ind på opløbet og vandt ganske enkelt i 13,3a/1640, efter en stærk indsats og i ny rekord.

Sejren blev fuldt op af endnu en flot sejr i Liga 3-finalen fjorten dage senere i Odense.

Andre Ward ejes af Stald Viggatorp, som fik 15.000 kr. for sejren.

oktober 2018

Dansk Mesterskab for Danmark til Slide So Easy

 

Slide So Easy leverede en imponerende indsats blot 15 dage efter hjemkomsten fra VM i USA, ved at vinde Mesterskab for Danmark på Lunden den 28. oktober.

Slide So Easy, som blev kørt af Jeppe Juel, blev taget roligt fra start og kom frem i andet par udvendig i første sving. Blev sendt frem som første hest i andet spor på første langside og pressede sig til spids ind mod sidste sving. Trak i opløbet fra til en overlegen sejr i 13,0a/2000 meter, efter en overbevisende og flot præstation.

Slide So Easy ejes af Team Clemmensen & Christensen I/S, som fik 100.000 kr. for sejren.

  •  
  • 1 af 16
  • >