Månedens præstationer

juli 2018

Thai Highway vandt Champion Jarlsberg Grand Prix 2018

 

Thai Highway imponerede stort på Jarlsberg den 6. juli, hvor den vandt Champion Jarlsberg Grand Prix Finale 2018, efter en ligeledes flot sejr i kvalificeringen.

I kvalificeringen blev Thai Highway kørt af Asbjørn Tengsareid, som fik ryg på den førende i første sving. Kom ud til angreb ind på opløbet og afsluttede forrygende til sikker sejr i 11,2a/1609 meter.

I finalen var det Tom Erik Solberg, som skulle kører Thai Highway. Parret forsvarede indersporet fra start og holdt et stenhårdt tempo undervejs via 10,9 den første kilometer. Afviste angreb i opløbet og vandt ganske enkelt i 11,0a/1609 meter, hvilket var ny rekord.

Thai Highway ejes af Magnus Andresen, Alf Erik Andresen og Jan Petter Hansen, som samlet fik 430.000 NOK.  

juni 2018

Beyblade inmonerede på Jägersro

 

Beyblade kom til Jägersro med en frisk sejr fra Billund i starten af måneden. På Jägersro imponerede han endnu engang og vandt en meget let sejr.

Beyblade blev taget roligt fra start og sad med i fjerde par indvendig. Blev skiftet til andet spor efter 700 meters kørsel og gik kort efter med i angreb. Fortsatte i eget angreb via fjerde spor rundt sidste sving og trak fra til overlegen sejr i 12,2a/1640 meter, efter en stærk præstation og i ny rekord.

Beyblade ejes af Team Clemmensen og Christensen I/S, som fik 60.000 SEK for sejren.

maj 2018

To stærke præstationer i maj

 

Slide So Easy og Obi-Wan leverede begge et par stærke præstationer i maj.

Den 22. maj leverede Slide So Easy en stærk præstation på Copenhagen Cup-dagen, hvor den vandt Summer Meeting Stayerserien.

Slide So Easy med Flemming Jensen ved linerne, avancerede i sporene på første langside og kom frem i tredje par udvendig efter 1200 meters kørsel. Forbedrede sig siden frem som første hest i andet spor og pressede sig til spids med 1100 meter igen. Havde siden alt under kontrol og vandt overlegent i 13,2/2990 meter, efter en stærk præstation.

Slide So Easy ejes af Team Clemmensen og Christesen I/S, som fik 100.000 kr. for sejren.

 

Den 24. maj sæsondebuterede Obi-Wan på Axevalla, hvor han gik et stærkt løb som resulterede i en flot sejr.

Flemming Jensen tog det roligt fra start bag Obi-Wan og avancerede frem til tredje par udvendig på første langside. Angreb i sporene med 700 igen og kom frem udvendigt på den førende. Trak kort efter ned i ryg og angreb på ny midt på opløbet. Leverede en fantastisk afslutning og afgjorde til egen fordel i 13,1a2140 meter, efter en stærk præstation.

Obi-Wan ejes af Stall Sirena, som fik 35.000 SEK for sejren.

  •  
  • 1 af 15
  • >