Månedens præstationer

juli 2021

Eros Zola imponerede i Heatløb på Axevalla

 

Eros Zola leverede en imponerende præstation på Axevalla den 23. juli, hvor han vandt begge heatløb for Erik Adielsson.

I Heatlopp A blev Eros Zola taget roligt fra start og sad med i andet par udvendig. Forbedrede sig frem som første hest i andet spor på første langside og satte den førende under pres ind på opløbet. Koblede grebet og afgjorde til sikker sejr i 12,3a/1640 meter, efter en overbevisende og stærk præstation.

Taktikken var den samme i Heatlopp B, hvor Eros Zola blev sendt frem som første efter 500 meters kørsel og pressede på den førende i sidste sving. Koblede grebet i opløbet og vandt ganske enkelt, efter en helt fantastisk præstation og blev dermed samlet vinder af løbet.

Eros Zola ejes af KMK Advisory og Stald Sotto, som fik 200.000 SEK for sin flotte præstation.

juni 2021

Rossi Garline tog årets første sejr i 4-års løb på Lunden

 

Rossi Garline var til start på Lunden den 25. juni, hvor den for Flemming Jensen vandt en overbevisende sejr 4-års løbet.

Rossi Garline blev taget roligt fra start sidst i feltet og blev sendt frem som første hest i andet midtvejs i løbet. Trykkede sig til spids ud af sidste sving og afviste alle angreb i opløbet. Afgjorde til sikker sejr i 15,3/2020 meter, efter en flot præstation.

Glenn Sigurd Syvaldsen ejer Rossi Garline, som fik 12.500 kr. for sejren.

maj 2021

Emoji vandt Lord Valentines Mindeløb 2021

 

Emoji vandt Lord Valentines Mindeløb i Skive den 2. maj, efter en flot præstation med Flemming Jensen ved linerne.

Emoji blev sendt frem udvendigt på den førende og pressede sig til spids efter 500 meters kørsel, som blev åbnet efter 11,6. Fik lov at bestemme tempoet undervejs via 13,9 den første kilometer og havde hele vejen alt under kontrol. Vandt ganske enkelt i 13.2a/2060 meter, efter en stærk og flot præstation. 

Emoji ejes af Stald Praëm, som fik 60.000 kr. for sejren.

  •  
  • 1 af 6
  • >